Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Τροποι εξοικονομησης χρηματων σε καιρο οικονομικης κρισης

Σιγουρα διανυουμε μια απο τις πιο δυσκολες εποχες των τελευταων δεκαετιων με την οικονομικη κριση που μαστιζει την χωρα μας παρολα αυτα υπαρχουν καποιοι βασικοι τροποι που μπορουμε να κανουμε σωστη διαχειριση των χρηματων μας και εξοικονομηση για παμε να δουμε :

1. Κλείστε την τηλεόραση: Υπάρχουν πολλά ωφελήματα απο αυτή την ενέργεια.

    Λιγότερη έκθεση σε διαφημίσεις.
    Λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος
    Λιγότερος χρόνος για άλλες καλύτερες ασχολίες

2.Φαί / Καφές στο σπίτι: Καλέστε τους φίλους σας στο σπίτι σας. Φτιάξτε τους ωραίο καφέ ή ένα ωραίο και εύκολο φαγητό όπως μακαροναδα !

3.Κακές συνήθειες: Τσιγάρο, ποτό, ναρκωτικά και τζόγος. Αυτό έπρεπε να είναι πρώτο στη λίστα !!

4.Power Off: Σβήστε τα φώτα, σβήστε τις συσκευές που είναι stand-by. Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν προβλέπεται να μειωθεί, οπότε ότι κάνουμε για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας κάνει καλό στη τσέπη μας.

5.Σταματήστε να αγοράζετε περιοδικά και εφημερίδες: Τα περισσότερα άρθρα μπαίνουν online μετά απο λίγες μέρες και υπάρχει τρόπος για να διαβάσετε δωρεάν περιοδικά online.

6.Ετοιμάστε διπλάσια ποσότητα φαγητού.Υπάρχουν πολλά φαγητά που μπορούν να καταναλωθούν την επόμενη μέρα με κάποια παραλλαγή. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο και τρώτε λιγότερα έτοιμα φαγητά.

7.Περιοριστε τις βραδινες σας εξοδους.Σιγουρα το Σαββατοβραδο για πολλους απο εμας χαρακτηριζεται με ενα δυο τρια ποτα μαζι με την καταλληλη παρεα,κατι που μπορουμε να περιορισουμε δραστικα για καλο της τσεπης μας και μονο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου