Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Χαρακτηριστικα ζωδιων

ΚΡΙΟΣ
Εσείς, ως ζώδιο της φωτιάς ρισκάρετε πάντα πολύ περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Νιώθετε πως θα κερδίσετε πολλά με το να ρισκάρετε λίγα και δεν είστε και τόσο της σκληρής δουλειάς, αλλά της κερδοσκοπίας. Το κακό με σας είναι πως πολλές φορές δεν έχετε μέτρο και δεν ξέρετε πού να σταματήσετε. Φέτος τις γιορτές, μπορεί να νιώθετε πολύ πιο τυχεροί από κάθε άλλη φορά, αλλά μπορείτε πολύ εύκολα να την πατήσετε αν ρισκάρετε περισσότερο απ’ αυτό που μπορείτε να αντέξετε. Σας ευνοεί το εξωτερικό, και οτιδήποτε το αφορά, αλλά πάντα με μέτρο και δίχως να τα παίξετε όλα για όλα.


ΤΑΥΡΟΣ
Ως ζώδιο της γης εσείς είστε ιδιαίτερα συντηρητικοί και μπορεί να προτιμήσετε να μην παίξετε καθόλου, ακόμα κι αν όλοι στην παρέα παίζουν. Θεωρείτε ανούσιο το οποιοδήποτε ρίσκο χρημάτων σε παιχνίδια που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν και έχετε περισσότερες πιθανότητες να χάσετε απ’ ότι να κερδίσετε. Υπό αυτές τις συνθήκες, αν τελικά σας καταφέρουν και παίξετε «για το καλό», θα προτιμήσετε ένα παιχνίδια που δεν θα ποντάρετε χρήματα και θα μετράτε τους νικητές με πόντους, ή αν δεν γίνεται διαφορετικά θα παίξετε υποχρεωτικά πολύ λίγο, πάντα συντηρητικά και με το πιο μικρό δυνατό ρίσκο. Εσείς έχετε περισσότερες πιθανότερες να κερδίσετε φέτος απ’ οποιονδήποτε άλλο, όχι μόνο γιατί ο Δίας σας ευνοεί, αλλά επειδή ξέρετε πως θα πρέπει να σταματήσετε όσο κερδίζετε. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ρίσκο είναι κάτι που είτε σας αφήνει παντελώς αδιάφορούς, είτε σας ενδιαφέρει πολύ όλη αυτή η αδρεναλίνη που ανεβαίνει μέσα σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείτε να «κολλήσετε» σ’ ένα μόνο παιχνίδι που δεν σας κρατάει για αρκετή ώρα έντονο το ενδιαφέρον. Μπορεί να συμφωνήσετε για χάρη της παρέας και να παίξετε «για το καλό» των ημερών, αλλά είναι σίγουρο πως όταν βαρεθείτε, γρήγορα θα τα εγκαταλείψετε. Φέτος τις γιορτές το ρίσκο σας ευνοεί μόνο όταν θα παίζετε ζευγάρια ή γενικότερα μαζί με συνεργάτη, αλλιώς μόνοι σας δεν έχετε και πολλές πιθανότητες να κερδίσετε. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γνωρίζετε πολύ καλά την έννοια του ρίσκου και του χρήματος, και ως ζώδιο της συντήρησης, νιώθετε πολύ καλύτερα να διατηρείτε όσα χρήματα σας περισσεύουν ασφαλή στην τράπεζα, παρά να τα ρισκάρετε οπουδήποτε. Η ανασφάλεια του ρίσκου σας προκαλεί ένα αίσθημα αποφυγής, το οποίο μάλλον θα φροντίσετε να διατηρήσετε και τις γιορτές, αρκεί να μην σας παρασύρουν άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Αν τελικά βρεθείτε σε παρέα που ρισκάρει, θα προτιμήσετε να τους κάνετε παρέα δίχως να παίξετε, και καλά θα κάνετε αφού ο Κρόνος στον τομέα των οικονομικών σας δείχνει πως μόνο με σκληρή δουλειά θα βγάλετε χρήματα, και είναι σχεδόν αδύνατο να τα κερδίσετε από τον παράγοντα τύχη.


ΛΕΩΝ
Ως ζώδιο της τριάδας της φωτιάς, που συνήθως ρισκάρουν δίχως να σκέφτονται τις συνέπειες, εσείς είναι πολύ πιο πιθανό να παίξετε αν βρεθείτε στον κατάλληλο τόπο και με την κατάλληλη παρέα, από οποιονδήποτε άλλο. Η δίχως μέτρο γενναιοδωρία σας σίγουρα μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, αν και η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, σας έχει συνετίσει αρκετά και σας κάνει να σκέφτεστε περισσότερο πριν ρισκάρετε. Ο Δίας στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε κερδισμένοι, αν καταφέρετε να σταματήσετε και να σηκωθείτε από το τραπέζι όσο ακόμα κερδίζετε, ακόμα και μικροποσά. Διαφορετικά, είναι σχεδόν σίγουρο πως αν πηγαίνετε για τα πολλά, θα χάσετε και τα λίγα. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί ως ζώδια της γης να είστε αρκετά συντηρητικοί με το ρίσκο γενικότερα των χρημάτων, αλλά ως μεταβλητά μπορείτε να αλλάξετε πολλές φορές γνώμη και να πέσετε στην παγίδα του έντονου ρίσκου. Βέβαια, δεν σας αρέσει να παίζετε στην τύχη, και θα προσπαθήσετε να παίξετε παιχνίδια όπου μπορείτε να τα κερδίσετε με τη λογική και μεθοδική σας σκέψη. Αυτό είναι και ένα έξτρα ρίσκο, γιατί εκλογικεύοντας μπορεί να μπείτε στη διαδικασία πως θα βγαίνετε πάντα κερδισμένοι και συχνά να μη μπορείτε να παραδεχτείτε την ήττα σας. Φέτος τις γιορτές το μόνο ρίσκο που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε είναι σε ακίνητη περιουσία και σπίτια, αλλά πολύ δύσκολα σε οποιοδήποτε παιχνίδι, όπου στο σύνολο θα είστε περισσότερο χαμένοι, ακόμα κι αν παίζετε συντηρητικά.


ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να μην έχετε την έκρηξη της φωτιάς, ως ζώδιο του αέρα, αλλά αγαπάτε κι εσείς εξίσου το ρίσκο, ίσως όχι με τόσο εμφανείς τρόπους όσο η φωτιά. Είστε τολμηροί και θέλετε να ρισκάρετε πάντα σύμφωνα μ’ αυτό που σας λέει η λογική σας, αν και δεν τα καταφέρνετε πάντα. Έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ένα ρίσκο όταν παίζετε γι’ άλλους, παρά για σας. Φέτος τις γιορτές, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί γιατί πολύ πιθανό να παραπλανηθείτε και να ρισκάρετε σε λάθος παιχνίδια. Αν τα πράγματα δεν είναι πολύ ξεκάθαρα και όλα είναι θέμα τύχης, προσπαθήστε να αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε από τα ζώδια του νερού που μπορείτε πολύ πιο εύκολα να ρισκάρετε και να παίξετε με την τύχη, από την υπόλοιπη τριάδα. Αν και δεν είστε πολύ του παιχνιδιού και του μεγάλου ρίσκου όταν πρόκειται για χρήματα, μπορείτε να παίξετε όσο γίνεται εκ τους ασφαλούς. Αν δεν γίνεται αυτό, σίγουρα θα προσπαθήσετε να το αποφύγετε. Φέτος τις γιορτές, η παρουσία του Άρη στον οικονομικό τομέα, θα σας κάνει πολύ πιο ριψοκίνδυνους από κάθε άλλη χρονιά, και είναι πολύ πιθανό να παίξετε αρκετά με την τύχη σας. Βέβαια παράλληλα και ο Δίας, μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε κάποια ποσά, αλλά μόνο αν καταφέρετε και δεν τα ρισκάρετε όλα για όλα και σταματήσετε όσο κερδίζετε. Μην αφήσετε την υπεραισιοδοξία να σας οδηγήσει στη χασούρα. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ως γνήσιοι αντιπρόσωποι των ζωδίων της φωτιάς, είστε από τα ζώδια που τους αρέσει το ρίσκο και το παιχνίδι. Θα έχετε παρατηρήσει αν έχει τύχει να παίξετε και άλλες χρονιές μέσα στις γιορτές, πως γενικότερα το χαρτί είναι αυτό που σας πάει. Είστε από τους τυχερούς τους ζωδιακού, που αν ξέρουν πότε να σταματήσουν το παιχνίδι, μπορούν να βγουν κερδισμένοι. Βέβαια, η υπερβολή του Δία μπορεί να σας παθιάσει και να μη μπορείτε να σταματήσετε όταν πρέπει. Φέτος τις γιορτές, τόσο ο Δίας, όσο και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σας και σας κάνουν ριψοκίνδυνους, αλλά παράλληλα φέρνουν και τύχη. Είναι στο χέρι σας να ρισκάρετε όσο το δυνατόν λιγότερα, και να μην παρασυρθείτε από την εύνοια της τύχης για να σηκωθείτε από το τραπέζι κερδισμένοι. Θυμηθείτε πως «παν μέτρον άριστον». 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάγκη σας για τάξη και ασφάλεια, είναι πολύ μακριά από την έννοια του ρίσκου των παιχνιδιών, ακόμα και μέσα στις γιορτές. Ως γνήσιοι αντιπρόσωποι των ζωδίων της γης, γνωρίζετε πως μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα. Έτσι, αν τύχει να παίξετε «για το καλό» των ημερών και βρεθείτε στην ανάλογη παρέα και συγκυρία, τότε σίγουρα θα πάρετε μαζί σας μόνο ένα ποσό που είστε διατεθειμένοι να χάσετε για διασκέδαση και μόνο. Κι αυτό, αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το αποφύγετε, γιατί σίγουρα θα έχετε στο μυαλό σας πολύ καλύτερες διασκεδάσεις από ένα παιχνίδι που κινδυνεύει οποιοδήποτε ποσό από τα χρήματά σας. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσείς ανήκετε στα εγκεφαλικά ζώδια του αέρα, όπου δεν κάνετε τίποτα αν δεν υπάρχει ιδιαίτερη σημασία, νόημα και διανοητική υπερδιέγερση που να σας δίνει την αντίστοιχη ευχαρίστηση. Είναι πολύ πιθανό κάθε παιχνίδι να ξεκινήσει μέσα από μια φιλική παρέα, που θα σας παρασύρει σε αυτό. Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας τα τελευταία χρόνια, μόνο απογοητεύσεις σας έχει φέρει από το οποιοδήποτε ρίσκο έχετε τολμήσει, κι αυτό γιατί δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Συχνά βρίσκεστε σε σύγχυση ή υπό παραπλάνηση από άλλους, γι’ αυτό και χάνετε. Φέτος τις γιορτές, το σκηνικό θα είναι το ίδιο, αν και η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει εντελώς ξαφνικά, όσο ξαφνικά θα σας εγκαταλείψει. Γι’ αυτό, προτιμότερο είναι να μην ποντάρετε σ’ αυτή, γιατί είναι απρόβλεπτη. 


ΙΧΘΕΙΣ
Παρόλο που ανήκετε στα ζώδια του νερού όπου δεν ρισκάρουν εύκολα και θέλουν να νιώθουν ασφαλείς με αυτά που έχουν, εσείς είστε από τα πιο απρόβλεπτα ζώδια, ιδιαίτερα, τα τελευταία χρόνια όπου ο απρόβλεπτος Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ο Ουρανός λοιπόν μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία του ρίσκου μέσα από φιλικές συντροφιές και παρέες, δίχως καν να το περιμένετε. Φέτος, δεν αποκλείεται όλα να σας έρθουν ξαφνικά, μια ξαφνική εύνοια της τύχης, αλλά και μια ξαφνική χασούρα. Τίποτα δεν είναι ασφαλές και σταθερό στο ρίσκο, γι’ αυτό καλύτερα να το αποφύγετε, γιατί είστε από τα ζώδια που μπορεί να κολλήσετε και να κάνετε υπερβολές, έχοντας την αυταπάτη του κέρδους. Ποντάρετε στη δημιουργικότητα και στη δημοτικότητα σας και αποφύγετε όλα τα παιχνίδια που στηρίζονται στην τύχη και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου